Mjesec eduroama

Eduroam je globalni sustav koji korisnicima iz sustava znanosti i obrazovanja omogućava siguran, jednostavan i za krajnjeg korisnika besplatan pristup internetu (najčešće bežičnim putem) s računala ili pametnog telefona na mnogim lokacijama širom Hrvatske i svijeta uporabom jedinstvenog elektroničkog identiteta iz sustava AAI@EduHr.

U vremenu od 11. travnja do 11. svibnja Srce (Sveučilišni računski centar) organizira događanje pod nazivom Mjesec eduroama kojim želimo još više približiti uslugu eduroam krajnjim korisnicima – studentima, nastavnicima i istraživačima.

U navedenom vremenu mjeriti će broj novih korisnika koji su započeli koristiti eduroam na način da su za početnu konfiguraciju svog uređaja iskoristili sustav "eduroam installer" dostupan na adresi http://installer.eduroam.hr. Osim toga tijekom Mjeseca eduroama održavat će se radionice o stanju usluge eduroam, namijenjene svima onima koju su zainteresirani za tu uslugu.

Na kraju, 23. svibnja, u Srcu će biti organizirana dodjela plaketa ustanovama koje će prema rezultatima mjerenja imati najveći postotak novih korisnika u odnosu na ukupan broj korisnika u AA|@EduHr imeniku ustanove.

Više informacija o usluzi eduroam i Mjesecu eduroama 2016. dostupno je na web adresi www.eduroam.hr.

Oglasna ploča

14.06.2017.

Promocija diploma

Svečana promocija diploma studenata TV Akademije održana 26.5.u Muzeju grada Splita.

12.06.2017.

Postupak Naknadnog praćenja

TV-AKADEMIJA - Visoka škola multimedijskih i komunikacijskih tehnologija trenutno prolazi postupak Naknadnog praćenja...

17.05.2017.

Svečana promocija diploma studenata TV Akademije

Pozivamo Vas da svojom prisutnošću uveličate svečanu promociju diploma studenata TV Akademije. 26.05. u 11:00h - Muzej grada Splita, Gotička dvorana

21.03.2017.

Udžbenik "Kratka povijest svjetskog kazališta" Slobodana Prosperova Novaka u izdanju TV Akademije

Ponosno predstavljamo "Kratku povijest svjetskog kazališta", udžbenik autora Slobodana Prosperova Novaka u izdanju TV Akademije.


Visoka škola multimedijskih i komunikacijskih tehnologija

Studij multimedijske tehnologije

Studij multimedijske produkcije

Studij multimedijskog stvaralaštva