RijeČ dekanice

Poštovani posjetitelji, drage kolegice i kolege, dragi partneri i studenti...

Dobrodošli na web stranice TV Akademije, Visoke škole multimedijskih i telekomunikacijskih tehnologija u Splitu, okruženja u kojem pojedinci mogu razvijati vlastite kreativne, tehničke i poslovne vještine kako bi sudjelovali i doprinjeli u razvoju regionalnog, ali i globalnog društva.

Uz podršku profesora I zaposlenih stručnjaka na TV Akademiji, koji u svom radu i predavanjima objedinjuju praktična i teorijska znanja i vještine, kreiramo interdisciplinarni program koji je u potpunosti usredotočen na studente, njihov profesionalni, umjetnički i poslovni razvoj.

Za vrijeme studija na TV Akademiji, posao naših studenata sastoji se od kreativnog izražavanja i napretka. Naš posao je stvoriti i održavatii motivirajuću radnu atmosferu u kojoj će se uvažavati njihove posebnosti, motivacije i jedinstveni interesi.

Mi razumijemo stanje na tržištu i potrebe Vaših budućih poslodavaca, te Vas pozdravljamo i radujemo se budućoj suradnji.

Dekanica TV Akademije:

Luana Perica, dipl. oecc.

Oglasna ploča

14.06.2017.

Promocija diploma

Svečana promocija diploma studenata TV Akademije održana 26.5.u Muzeju grada Splita.

12.06.2017.

Postupak Naknadnog praćenja

TV-AKADEMIJA - Visoka škola multimedijskih i komunikacijskih tehnologija trenutno prolazi postupak Naknadnog praćenja...

17.05.2017.

Svečana promocija diploma studenata TV Akademije

Pozivamo Vas da svojom prisutnošću uveličate svečanu promociju diploma studenata TV Akademije. 26.05. u 11:00h - Muzej grada Splita, Gotička dvorana

21.03.2017.

Udžbenik "Kratka povijest svjetskog kazališta" Slobodana Prosperova Novaka u izdanju TV Akademije

Ponosno predstavljamo "Kratku povijest svjetskog kazališta", udžbenik autora Slobodana Prosperova Novaka u izdanju TV Akademije.


Visoka škola multimedijskih i komunikacijskih tehnologija

Studij multimedijske tehnologije

Studij multimedijske produkcije

Studij multimedijskog stvaralaštva