Televizijska montaŽa

PRIJAVA

Na natječaj se mogu prijaviti osobe svi učenici sa završenom trogodišnjom ili četverogodišnjom srednjom školom, i to kao redovni ili izvanredni studenti.

Ukoliko kandidati imaju svjedodžbu o glazbenoj naobrazbi / niža glazbena ili srednja glazbena škola / prilažu je uz prijavu za prijemni ispit.

VRJEDNOVANJE

Razredbeni ispit se sastoji od dva dijela. U prvom dijelu razredbenog ispita kandidati polažu test općeg znanja i kulture i test engleskog jezika, te pišu sastav na jednu od pet ponuđenih tema. Drugi dio razredbenog ispita se sastoji od intervjua, na kojem kandidati predstavljaju sebe i svoju motiviranost za studij.

GODIŠNJA ŠKOLARINA

Ukupan iznos godišnje školarine iznosi:

Prva godina: 19.500,00 kn

Druga godina: 25.800,00 kn

Treća godina: 25.800,00 kn

Osnivači TV-AKADEMIJE, prvi put u RH odobravaju dugoročni studenski kredit za kreditiranje nadarenih studenata lošijeg imovinskog stanja, kako bi isti mogli vraćati kredit iz vlastitog rada po završetku studija na TV-AKADEMIJI.

Na temelju gore navedene odluke TV-AKADEMIJA ĆE RASPISATI NATJEČAJ ZA DODJELU STUDENTSKIH KREDITA.

KREDITNI UVJETI

Rok otplate je 20 godina od početka nastavne godine, u što je uključen gratis period od 3 godine. Kamatna stopa kredita iznosi 2.5 %, Ostvarenje jamstva za uredno vraćanje kredita.

Uz navedeno, studentima koji su ostvarili prosječni uspjeh 4,6 - 5,0 u srednjoj školi, odobrava se popust na školarinu od 10 %.

 

Oglasna ploča

14.06.2017.

Promocija diploma

Svečana promocija diploma studenata TV Akademije održana 26.5.u Muzeju grada Splita.

12.06.2017.

Postupak Naknadnog praćenja

TV-AKADEMIJA - Visoka škola multimedijskih i komunikacijskih tehnologija trenutno prolazi postupak Naknadnog praćenja...

17.05.2017.

Svečana promocija diploma studenata TV Akademije

Pozivamo Vas da svojom prisutnošću uveličate svečanu promociju diploma studenata TV Akademije. 26.05. u 11:00h - Muzej grada Splita, Gotička dvorana

21.03.2017.

Udžbenik "Kratka povijest svjetskog kazališta" Slobodana Prosperova Novaka u izdanju TV Akademije

Ponosno predstavljamo "Kratku povijest svjetskog kazališta", udžbenik autora Slobodana Prosperova Novaka u izdanju TV Akademije.


Visoka škola multimedijskih i komunikacijskih tehnologija

Studij multimedijske tehnologije

Studij multimedijske produkcije

Studij multimedijskog stvaralaštva