Televizijsko izvjeŠtavanje

PRIJAVA

Na natječaj se mogu prijaviti osobe svi učenici sa završenom trogodišnjom ili četverogodišnjom srednjom školom, i to kao redovni ili izvanredni studenti.

Kandidati uz prijavu prilažu pismeni uradak na temu određenog fiktivnog događaja. Zamišljeni događaj treba biti medijski zanimljiv i poticajan za izradu tv izvješća. Za izvješće je važno da bude sažeto, potpuno, sadržajno jasno i zanimljivo.

VRJEDNOVANJE

Razredbeni ispit se sastoji od dva dijela. U prvom dijelu razredbenog ispita kandidati polažu test općeg znanja i kulture i test engleskog jezika, te pišu sastav na jednu od pet ponuđenih tema. Drugi dio razredbenog ispita se sastoji od intervjua, na kojem kandidati predstavljaju sebe i svoju motiviranost za studij.

GODIŠNJA ŠKOLARINA

Ukupan iznos godišnje školarine iznosi:

Prva godina: 19.500,00 kn

Druga godina: 24.000,00 kn

Treća godina: 24.000,00 kn

Osnivači TV-AKADEMIJE, prvi put u RH odobravaju dugoročni studenski kredit za kreditiranje nadarenih studenata lošijeg imovinskog stanja, kako bi isti mogli vraćati kredit iz vlastitog rada po završetku studija na TV-AKADEMIJI.

Na temelju gore navedene odluke TV-AKADEMIJA ĆE RASPISATI NATJEČAJ ZA DODJELU STUDENTSKIH KREDITA.

KREDITNI UVJETI

Rok otplate je 20 godina od početka nastavne godine, u što je uključen gratis period od 3 godine. Kamatna stopa kredita iznosi 2.5 %, Ostvarenje jamstva za uredno vraćanje kredita.

Uz navedeno, studentima koji su ostvarili prosječni uspjeh 4,6 - 5,0 u srednjoj školi, odobrava se popust na školarinu od 10 %.

Na temelju svega navedenoga ispitno povjerenstvo utvrđuje autonomno rang listu kandidata prema iskazanim rezultatima, te temeljem istog određuje koji su kandidati zadovoljili kriterije upisa na ovo usmjerenje.

Oglasna ploča

14.06.2017.

Promocija diploma

Svečana promocija diploma studenata TV Akademije održana 26.5.u Muzeju grada Splita.

12.06.2017.

Postupak Naknadnog praćenja

TV-AKADEMIJA - Visoka škola multimedijskih i komunikacijskih tehnologija trenutno prolazi postupak Naknadnog praćenja...

17.05.2017.

Svečana promocija diploma studenata TV Akademije

Pozivamo Vas da svojom prisutnošću uveličate svečanu promociju diploma studenata TV Akademije. 26.05. u 11:00h - Muzej grada Splita, Gotička dvorana

21.03.2017.

Udžbenik "Kratka povijest svjetskog kazališta" Slobodana Prosperova Novaka u izdanju TV Akademije

Ponosno predstavljamo "Kratku povijest svjetskog kazališta", udžbenik autora Slobodana Prosperova Novaka u izdanju TV Akademije.


Visoka škola multimedijskih i komunikacijskih tehnologija

Studij multimedijske tehnologije

Studij multimedijske produkcije

Studij multimedijskog stvaralaštva